Na području Policijske postaje Prozor Rama u proteklih tjedan dana zabilježeno je jedno kazneno djelo. Zabilježena su tri narušavanja javnog reda i mira, i dogodila se jedna prometna nesreća s manjom materijalnom štetom u kojoj nije bilo povrijeđenih - kazao je za Radio Ramu Načelnik operativnog centra PU Konjic Sead Hakalović.

Izdvojeni događaji:

- H.K (1967.) prijavio je da se u mjestu Crni Vrh siječe šuma, vlasništvo Z.K. Patrola policije zajedno sa šumarom je utvrdila da su posječena 22 stabla bukve te da su drva odvezena s mjesta događaja.

- V.B. (1979.) iz Prozora prijavio je da ga je u zbornici Srednje škole u ulici Kralja Tomislava u Prozoru fizički napao V.F. (1962.) iz Prozora, udarivši ga dva puta pesnicom u predjelu glave.

- Predsjednik Općinske izborne komisije M.A. iz Prozora prijavio je da na biračkom mjestu u Rumbocima ima problema. Izlaskom policije na mjesto događaja utvrđeno je da je došlo do narušavanja javnog reda i mira međusobnom tučnjavom između Z.K. (1969.) i M.B. (1985.), oba iz mjesta Rumboci.

- Patrola policije je prijavila da je ispred biračkog mjesta kod Osnovne škole u Prozoru došlo do narušavanja javnog reda i mira tako što je zamjenik biračkog mjesta u odsustvu A.J. (1971.) iz Prozora fizički napao posmatrača K.V. (1969.) također iz Prozora.