Na području Policijske postaje Prozor Rama u proteklih tjedan dana prijavljena su tri kaznena djela, jedno narušavanje javnog reda i mira i dogodilo se pet prometnih nesreća, u kojoj su 4 osobe zadobile lakše tjelesne ozljede a jedna osoba teže - objavljeno je u policijskom izvješću PU Konjic.

Izdvojeni događaji:
 
- I.S. (1973.) iz mjesta Podbor, prijavio je da je A.Z. (1962) na svadbenom salonu u mjestu Podbor razbio 4 prozorska stakla i oštetio dvoja ulazna vrata.

- B.M. (1962.) iz mjesta Hudutsko prijavio je da je tijekom noći od strane NN počinitelja izvršena provala u nenastanjenu kuću vlasništvo B.D. (1972.) u mjestu Hudutsko.

- S.H. (1983.) iz mjesta Ripci telefonski je prijavila da joj je u obiteljskoj kući njen muž A.H. (1977.) prijetio nožem te da je u pijanom stanju.

- J.C. (1949.), prijavio je da je u mjestu Tulevac, općina Prozor Rama, I.S. iz Doljana izvršio bespravnu sječu šume u vlasništvu prijavitelja.

- F.K. (1941.) iz Prozora prijavio je da ga je na kapiji poduzeća Dekorativa u Prozoru odgurnuo F.M. (1972.) iz Prozora, a potom mu upućivao verbalne prijetnje.