Na području PP Prozor/Rama u proteklom tjednu zabilježena su sljedeća događanja:

Kriminalitet: 3
Javni red i mir: 1
Promet: 0

Izdvojeni događaji:

24. travnja 2023.
D.I. (1968) iz Livna telefonskim pozivom dojavio da je od strane N.N. počinitelja, u razdoblju od 21. do 24. travnja 2023. godine, iz teretnog motornog vozila marke „MAN“, u vlasništvu poduzeća Livno putovi d.o.o. Livno., koje je bilo parkirano na gradilištu u mjestu Izlaz općina Prozor-Rama, otuđeni akumulator i gorivo iz rezervoara.

travnja 2023.
M.Ć. (1967) iz Prozora, prijavio da su mu u proteklih mjesec dana od strane N.N. počinitelja s njegove livade u mjestu Draševo, otuđeni lanci za točkove traktora i vitlo marke „Krpan“.

travnja 2023.
K.F. (1975) iz mjesta Krančići, općina Prozor-Rama, prijavio je da je u mjestu Krančići P.A. (1979) fizički napao K.Z. (1973) s kojom živi u izvanbračnoj zajednici, a ista je sestra prijavitelja. Izlaskom patrole policije na lice mjesta K.Z. je potvrdila da ju je fizički napao njen nevjenčani suprug P.A. koji se nakon napada udaljio u pravcu Konjica.

Iz područja Javnog reda i mira

travnja 2023.
R.S. (2001) iz Prozora, narušio je javni red i mir tako što je omalovažavao i ometao patrolu policije u vršenju službenih radnji. Isti je bio u alkoholiziranom stanju, te je lišen slobode do otriježnjena.

Ostali događaji

Po usmenoj naredbi općinskog Suda Konjic izvršen je pretres obiteljske kuće i pomoćnih objekata koje koristi M.B. (1972) u mjestu Šlimac općina Prozor-Rama i tom prilikom pronađen je traktorski lanac koji je otuđen u mjestu Draševo od M.Ć.

S ciljem pronalaska otuđenih stvari iz prijave M.Ć. izvršen je i pretres obiteljske kuće i pomoćnih objekata koje koristi A.B. (1961) iz Prozora.

Radio Rama