Na području PP Prozor/Rama u proteklom tjednu zabilježena su sljedeća događanja:

Kriminalitet: 3
Javni red i mir: 0
Promet: 1
Ozlijeđeni: 0

Izdvojeni događaji:

23.09.2021.

S.P. (1977.) iz Jablanice je prijavio da su u mjestu Tošćanici, općina Prozor-Rama, O.H. i njegovi sinovi Š.H. i S.H. (svi iz mjesta Tošćanica) izvršili sječu oko 7-8 m prostorna hrastovih drva za ogrjev te da je njegov otac Š.P. (1949.) iz Tošćanice s putničkim motornim vozilom marke Škoda-Fabia blokirao prijavljene da izvrše utovar i odvođenje navedenih drva. Patrola policije je izišla na lice mjesta gdje je zatekla Š.P. i S.H. (1981.) te su utvrdili da se radi o imovinsko-pravnom sporu.

25.09.2021.

Dežurni OC PU Konjic je u PP Prozor-Rama dojavio da mu je I.D. (1952.) iz Makljena, općina Prozor-Rama, dojavio da se vrši bespravna sječa u mjestu Makljen. Patrola policije je izišla na lice mjesta i čuvar šume Šumarije Prozor-Rama i u rajonu Pale u mjestu Makljen zatekla djelatnike ŠGD "Šume HN" J.DŽ. (1955.) iz Rumboka i I.L. (1965.) iz Varvare koji su vršili doznaku bukove šume i radili otpremnice privatnim osobama. Zatečena je veća količina bukovih trupaca izvučenih na livadu. Patrola policije je iste fotografirala i poduzela druge mjere i radnje.

M.D. (1963.) iz Prozora je prijavio da je u proteklih sedam dana od strane N.N. počinitelja u mjestu Klek, općine Prozor-Rama, iz nezaključane vikendice koja je vlasništvo LD "Vepar", sekcija Prozor, otuđena peć na drva marke "Alfe".

Radio Rama