Na području Policijske postaje Prozor Rama u proteklih tjedan dana prijavljena u tri kaznena djela. Zabilježeno je jedno narušavanje javnog reda i mira i dogodile su se dvije prometne nesreće u kojima nije bilo ozlijeđenih - kazao je za Radio Ramu Načelnik operativnog centra PU Konjic Sead Hakalović.

Izdvojeni događaji:

- I.B. (1966.) iz mjesta Mluša prijavio je da je dana 16.6.2015. primijetio da mu je iz obiteljske kuće otuđeno 7.000 KM, te u srpnju 2015. 500 KM. Prijavitelj je naveo također da je u istom vremenu njegovoj sestri, koja s njim živi u istoj kući, otuđeno 1.500 KM.

- I.H. (1986.) iz mjesta Varvara prijavio je dana 19. siječnja 2016. da u mjestu Varvara gori štala vlastništvo M.P. Obaviješteno je Vatrogasno društvo Rama koji su izašli na mjesto požarišta i požar lokalizirali.

- Po naredbi Općinskog suda u Konjicu izvršen je pretres putničkog motornog vozila marke Citroen C5 vlasništvo I.I. (1989.) iz Prozora. Tom prilikom pronađena je manja količina zeljaste materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu marihuanu.

 
- Prilikom kontrole vozača I.I. (1989.) iz Prozora isti je narušio javni red i mir naročito drskim ponašanjem i omalovažavanjem policijskih službenika.