Na području PP Prozor/Rama u proteklom tjednu zabilježena su sljedeća događanja:

Kriminalitet: 3
Javni red i mir: 0
Promet: 0
Ozlijeđeni: 0

Izdvojeni događaji:

15.02.2021.

Patrola policije PP Prozor-Rama je u mjestu Mostac izvršila kontrolu vozila Polo kojim je upravljao I.M. (1977) iz Jablanice i isti je tom prilikom dobrovoljno predao jedan joint sa zeljastom tvari i jedno pakiranje zeljaste tvari koja asocira na opojnu drogu marihuanu.

A.R. iz Gornjeg Vakufa-Uskoplja je prijavila da joj je u caffe baru „Centar“ u ulici Kralja Tomislava u Prozoru ukradena torba sa dokumentima i novcem. Ista je izrazila sumnju da su navedeno kazneno djelo počinili vlasnik caffea A.K. i gost B.M. Izlaskom patrole policije na lice mjesta u šanku je pronađena torba s jednim djelom novca i dokumentima. Navedene osobe lišene su slobode.

18.02.2021.

I.T. (2001) iz Jaklića općina Prozor-Rama je dojavio da je dana 17.02.2021. godine oko 16:00 sati na području Draševa od strane N.N. osobe iz vatrenog oružja (puške) ubijen divlji konj. Prijavitelj je primijetio da se s mjesta događaja, u pravcu mjesta Pidriš, općina Gornji Vakuf-Uskoplje udaljilo vozilo „Cady“, nepoznatih registracijskih oznaka, crvene boje.

Radio Rama