Na području Policijske postaje Prozor Rama u proteklih tjedan dana zabilježeno je pet kaznenih djela. Zabilježeno je jedno narušavanje javnog reda i mira, i dogodila se jedna prometna nesreća u kojoj nije bilo ozlijeđenih - kazao je za Radio Ramu Načelnik operativnog centra PU Konjic Sead Hakalović.

Izdvojeni događaji:

- Radnik DVD-a iz Prozora prijavio je da je dana 14. veljače 2017. izbio šumski požar iznad mjesta Jaklići, i da su požar izazvali I.P. i M.Dž. iz mjesta Jaklići.

- M.K. (1974.) iz Prozora prijavio je da mu je od strane nepoznatog počinitelja zapaljen voćnjak u Prozoru. Djelatnici DVD Prozor lokalizirali su požar.

- I.B. (1978.) zaposlen u zaštitarskoj agenciji Delta security, prijavio je da je I.G. (1974.) iz mjesta Maglice, u automat klubu u ulici Kralja Tomislava u Prozoru, stolicom razbio zaštitno staklo na aparatu za igre.

- A.S. iz Prozora prijavio je da u mjestu Ometala gori štala vlasništvo I.T. Na mjesto događaja izašli su radnici Vatrogasnog društva Rama te požar lokalizirali. Od strane ovlaštenih lica OKP-a Konjic i inspekrora za protupožarnu zaštitu MUP-a HNŽ-a izvršen je uviđaj.

- Ž.T. (1983.) iz Prozora je prijavio da je u ulici Kralja Tomislava, u blizini diskoteke No Limit, došlo do narušavanja javnog reda i mira tučnjavom više osoba. Utvrđeno je da su u tučnjavi učestvovali: Ž.T. (1983.), T.T. (1990.), S.R. (1990.) s jedne strane te D.M. (1991.), Z.B. (1990.) i J.F. (1991.) s druge strane, svi iz Prozora. U ovoj tučnjavi su Ž.T. i T.T. zadobili tjelesne povrede. Prilikom tučnjave oštećena su dva putnička motorna vozila marke BMW, vlasništvo J.F., i Audi vlasništvo I.T.