Na području Policijske postaje Prozor Rama u proteklih tjedan dana prijavljena u dva kaznena djela. Zabilježeno je jedno narušavanje javnog reda i mira i dogodile su se dvije prometne nesreće u kojima nije bilo ozlijeđenih - kazao je za Radio Ramu Načelnik operativnog centra PU Konjic Sead Hakalović.

Izdvojeni događaji:

- Dana 3. veljače 2016. u Dom zdravlja Rama dovezen je R.B. (1960.) iz mjesta Lapsunj, s teškim tjelesnim povredama koje je zadobio na nepoznat način. Nakon ukazane prve pomoći u Domu zdravlja imenovani je prevezen na daljnje liječenje u Mostar. Zbog sumnje da je počinio kazneno djelo nanošenje teških tjelensih povreda slobode je lišen E.P. (1988.) iz mjesta Lapsunj.

- Radnik Uprave za šumarstvo prijavio je da je na lokalitetu Vran, odjel 89, od strane nepoznatog počinitelja posječeno šest stabala jelike i da je jedan dio odvezen.

- Dežurni liječnik Doma zdravlja Rama prijavio je da je u Dom zdravlja došao M.J. (1978.) iz Prozora s lakšim tjelesnim povredama koje je zadobio u tučnjavi s M.Č. (1979.) iz mjesta Ploča.