Na području PP Prozor/Rama u proteklom tjednu zabilježena su sljedeća događanja:

Kriminalitet: 3
Javni red i mir: 1
Promet: 0
Ozlijeđeni: 0

Izdvojeni događaji:

09.09.
A.B.(1970.) iz Prozora  prijavio da mu je tijekom noći od strane NN počinitelja iz skladišta trgovine „ALF“ d.o.o,.Prozor u ul. Kralja Tomislava bb. u Prozoru, otuđena neutvrđena količina alkoholnog i bezalkoholnog pića. Utvrđeno je da nema tragova nasilnog ulaska u prostorije skladišta.

Predsjednik MZ Šćipe A.I.(1992.) prijavio da su  od strane NN počinitelja na regionalnom putu Prozor-Konjic u blizini mjesta Menjik i Šćipe po putu ispisani grafiti uvrijedljivog sadržaja.

10.09.
LJ.B. (1952.) iz Gruda  je prijavila da joj je za vrijeme proslave blagdana „Mala Gospa“  u mjestu Šćit, otuđen novčanik u kom se nalazilo oko 50 KM novca, O.I, O.I- R. Hrvatske i zdravstvena iskaznica.

09.09.
Z.B.(1954.) telefonskim putem  prijavila da u mjestu Lizoperci općina Prozor- Rama O:B: (1952.) njenom mužu Ć.B. (1954.) ne dozvoljava prolazak lokalnim putem te ga gađa kamenjem. Patrola policije utvrdila je da je došlo do narušavanja JRiM drskim ponašanjem od obje osobe, te pošto je postojala bojazan da bi O.B i Ć.B. mogli nastaviti sa daljnim narušavanjem JRiM isti su lišeni slobode.

Radio Rama