Na području PP Prozor/Rama u proteklom tjednu zabilježena su sljedeća događanja:

Kriminalitet: 5
Javni red i mir: 0
Promet: 0

Izdvojeni događaji:

10. siječnja 2024.

Š. B. (1966.) iz Rumboka je prijavio da mu je iz nezaključanog vozila "Golf", u mjestu Rumboci, otuđen novčanik u kojemu se nalazila bh. osobna iskaznica, zdravstvena iskaznica Republike Hrvatske, vozačka dozvola iz SR Njemačke, dvije bankovne kartice i nešto sitno novca.

13. siječnja 2024.

M. B. (2001.) Mostar prijavila da je od 3. siječnja do 6. siječnja 2024. godine, izvršena provala u nenastanjenu kuću vlasništva Z. D. u Ulici kralja Tomislava u Prozoru.

I. B. (1970.), putem telefona prijavio da je u mjestu Borić, općina Prozor - Rama zapaljen gospodarski objekt - drvena štala vlasništva Ž. M., a gore imenovani I. B. vrši nadzor i brigu oko navedenog objekta. Objekt je dimenzija 20 x 20 m. U trenutku požara u objektu nije bilo stoke, a u istom se nalazila neutvrđena količina velikih rola bala sijena. Gašenje požara na licu mjesta su vršili djelatnici Vatrogasnog društva "RAMA" u čemu nisu uspjeli, a objekt je u potpunosti izgorio.

14. siječnja 2024.

Dž. J. (1991.) iz mjesta Varvara je prijavio da se tijekom noći nalazio u Tomislavgradu odakle su ga vozilom "Audi", nepoznate registarske oznake, u mjesto Varvara dovezle dvije nepoznate osobe, uz dogovor da će im platiti prijevoz, a prijavitelj im je kao jamstvo dao svoju osobnu iskaznicu.  Po dolasku u mjesto Varvara, a nakon što im nije platio vožnju, došlo je do međusobne tučnjave u vozilu pri čemu mu je ispao mobitel marke "Samsung A20". N. N.  osobe su se udaljile te su mu nakon njegovih poziva rekle da mu neće vratiti mobitel niti osobnu iskaznicu. Dž. J. se javio u Dom zdravlja "Rama" gdje su mu utvrđene lakše tjelesne ozljede.


 Radio Rama