Na području PP Prozor/Rama u proteklom tjednu zabilježena su sljedeća događanja:

Kriminalitet: 4
Javni red i mir: 1
Promet: 3

Izdvojeni događaji:

9. kolovoza 2023.

I.F. policijski službenik Policijske postaje Prozor-Rama, je na platou benzinske crpke "Hold-Ina" u Prozor-Rami, pronašao odbačen smotuljak (umotan u pvc foliju) zeljaste materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu marihuanu. Na lice mjesta izvršen očevid od strane očevidne ekipe Policijske postaje Prozor-Rama. Radeći na rasvjetljavanju događaja policijski službenici su operativnim putem došli do saznanja da je pronađena materija pripadala A. M. (1998) iz Prozor-Rama, koja je pronađena i lišena slobode.

11. kolovoza 2023.

I.C. (1976), rukovoditelj u tvrtki "Grude putevi" prijavio u PP Prozor-Rama, da je tijekom noći NN počinitelj na staroj cesti u mjestu Gmići, razbacao i uništio određenu količinu betonskih ivičnjaka.

Patrola policije PP Prozor-Rama prijavila da je u Ulici kralj Tomislava u Prozoru došlo do fizičkog napada od strane M. F. (2003) i I. B. (2004) iz Prozora, prema D. Ć. (1979) iz Prozora i E. K. (1983) iz Bihaća, te je tom prilikom E.K. zadobio tjelesne ozljede neutvrđenog stupnja i isti je nakon ukazane liječničke pomoći u Domu zdravlja Rama prevezen u KBC Mostar. Od strane patrole policije M. F. i I. B. su lišeni slobode.

12. kolovoza 2023.

M. P. (1979) iz mjesta Lug, Prozor - Rama prijavio da mu je u tijekom noći oštećeno vozilo "Mercedes", dok je bilo parkirano u otvorenoj garaži pored kuće. Isti navodi da je oštećen i oluk garaže.       

Iz područja Javnog reda i mira:

8. kolovoza 2023.

U 00,20 sati patrola policije dojavila da se u kafe baru "Grand" vl. A. Ć., u Ulici kralja Tomislava u Prozoru, izvodi glazba uživo, za što vlasnik nema odobrenje. Podnesena je prekršajna prijava.       

Radio Rama