Na području PP Prozor/Rama u proteklom tjednu zabilježena su sljedeća događanja:

Kriminalitet: 6
Javni red i mir: 1
Promet: 1
Ozlijeđeni: 1

Izdvojeni događaji:

02. svibnja 2022.

I. V. (1972) iz Prozora prijavio da je u mjestu Dole na kući V.V. u kojoj nitko ne stanuje, odvaljen jedan prozor.

03. svibnja 2022.

S.R. iz mjesta Družinovići općina Prozor-Rama telefonom dojavio da je u protekla dva dana od strane NN počinitelja provaljeno u obiteljsku kuću vl. R.Z. u mjestu Družinovići, u kojoj zadnjih 7 dana nitko ne stanuje.

F.P. (1957) iz mjesta Lug općina Prozor-Rama prijavila da je u njenoj obiteljskoj kući maltretira njen sin A.P. (1983), te da joj je isti oduzeo dvije bankovne kartice kojima je podigao sav novac s njenog bankovnog računa. S prijaviteljicom obavljen razgovor, dok prijavljeni A.P. nije pronađen na kućnoj adresi.

04.05. 2022.

I.K. iz Prozora prijavio da je u proteklom razdoblju od strane NN počinitelja izvršena provala u obiteljsku kuću vl. M.R. (1949) u mjestu Družinovići čiji vlasnik trenutno živi u Njemačkoj. Izvršen očevid.

I.M. (1966) nastanjen u Konjicu, prijavio je u PS Prozor da je u proteklih 20 dana od strane NN počinitelja izvršena provala u njegovu obiteljsku kuću u mjestu Škrobučani. Izvršen očevid.

08.05. 2022.

Patrola policije PS Prozor obavijestila da je tijekom protekle noći od strane NN počinitelja razbijeno staklo na ulaznim vratima frizerskog salona „Avdo“ vl. A.K. u ul. K.Tomislava u Prozoru.

 Karakteristični događaji iz oblasti javnog reda i mira:

M.G. (1941) iz Prozora prijavio da mu je A.G. (1977) srušio i oštetio drvenu ogradu.

Radio Rama