Riječ je o pjesmi “O samo da si htjela ti”, uskopaljskog Duo Blues benda. Cover je snimljen u DG Music Studiju Davida Glibe koji je nedavno krenuo s radom, a već je na njegovu Youtube kanalu objavljeno nekoliko covera ramskih i hercegovačkih glazbenika. Video produkciju potpisuju ramski umjetnici Matea i Mario Beljo, poznatiji kao “Moment Catchers”.

U spotu je, koji je sniman u ramskom Domu kulture i na Ramskom jezeru, glumila je mlada i lijepa Ramkinja Maja Prskalo.

“Veliko hvala publici i medijima koji vjerno prate moj rad i podržavaju me”, riječi su uz koje Glibo najavljuje skori izlazak autorske pjesme kojom namjerava počastiti publiku.

Glibo je inače pjevač Grupe “Brig” iz Širokog Brijega, a ovom ljubavnom baladom najavljuje nastavak rada kako na pozornici, tako i u studiju te ističe da ga glazba uvijek u životu motivira za rad i daljnje stvaranje.

“Sretan sam kad vidim da ljudi slušaju moje obrade i autorske pjesme i da izazivam pozitivne emocije, to je pokazatelj da radim dobro, no uvijek može bolje i truditi ću se da publika bude što zadovoljnija.”

Na pitanje gdje ga možemo čuti uživo odgovara da je to u ljetnoj sezoni u svadbama, a početkom jeseni nastupati će u kafićima i disko klubovima.

Informacije o nastupima i radu Davida Glibe možete pronaći na društvenim mrežama: Instagramu i Facebooku.

Uživajte u pjesmi!
 

D.J./Tomislavcity.com