S više od tri godine zakašnjenja počinje izgradnja najveće stambene zgrade u BiH - Sarajevo Towera. Riješeni su svi imovinsko-pravni sporovi i arhitektonsko rješenje Dušana Jovanovića, vlasnika sarajevskog zavoda ''Argentaria'', napokon će postati stvarnost.

Kompleks Sarajevo Tower prostirat će se na oko 70.000 metara četvornih poslovnog i dominantno stambenog prostora, a objekt će imati 30 katova (-3+P+26). U podzemne tri etaže bit će smješteno oko 600 garažnih mjesta, zajedničke prostorije (podstanica, sprinkler stanica, ostave i sl.). Poslovni prostori su na prizemlju do drugog kata i zauzimat će površinu od 10.000 metara četvornih. U okviru dijela namijenjenog za poslovne prostore planiran je i tržni centar, vrtić, tri salona, zubarska ordinacija i ostalo, piše Slobodna Bosna.

Stambeni dio sadržavat će više od 400 stambenih jedinica, pri čemu će kupci imati mogućnost oblikovati unutarnji raspored prostorija prema vlastitim potrebama i birati materijal za završnu ugradnju. 

''Sarajevo Tower'' gradi sarajevska građevinska tvrtka ANS Drive u suradnji s kuvajtskim partnerom Smart Invest te su spremni investirati 100 milijuna KM.