U nedjelju, 21.6.2015 u 20 sati, u Mammals Club&Pub u Prozoru ponovno dolazi vrhunski stand up komičar Peđa Bajović. Ramskoj publici Peđa će predstaviti svoju predstavu: „Rok Trajanja“.
 
Dođite i zabavite se uz originalni Stand Up program vrhunskog komičara.

Peđa Bajović je regionalni stand up komičar i producent s adresom u Sarajevu. On nije, otkad zna za sebe, htio biti komičar. Htio je biti pilot. Ne zbog letenja, nego zbog cura. Ćorav i smotan za ovo prvo, u cilju ostvarenja cilja – odlučio se za ovo drugo. To ga je na kraju dovelo do toga da postane jedan od pokretača stand up comedy scene u Hrvatskoj te je aktivno angažiran u razvoju regionalne mreže ‘komičara s nogu’. Nakon puno godina aktivno-pasivnog upijanja stand up komedije, Peđa se natjerao stati na pozornicu početkom 2005. godine i sada iza sebe ima preko stotine i stotine nastupa. Bilo je tu i onih intimnih susreta s desetak ljudi u publici, ali i par otkazanih jer se pojavilo svega dvoje ljudi: konobar i lokalni pijanac. Ipak, bilo je tu i nemalo izlazaka pred nekoliko stotina ili čak i par tisuća ljudi.

Stand Up Comedy 27.6.2015 - Mammals Club&Pub

AKT - Anti kulturni teatar "Alija Sirotanović"
 
Antikulturni teatar Alija Sirotanović je satirično-komičarska trupa iz Banja Luke, oformljena 8. ožujka 2003. godine. Skečevi koje izvode i sami smišljaju često ukazuju na probleme u društvu u kojem živimo, tako da se njihov rad može svrstati u domenu društveno angažirane umjetnosti. Objavljivanjem pjesme "Put autoput" na sebe skreću pažnju javnosti u Bosni i Hercegovini, a i šire. Od njihovog nastanka pa do danas, skečevi Antikulturnog teatra Alija Sirotanović su emitirani na mnogobrojnim domaćim i inozemnim radio i TV postajama. Autori su popularnog humorističkog serijala "Sirotanovići", koji se emitirao na ELTA TV. Pored angažmana na radiju i televiziji, AKT Alija Sirotanović nastupa pred "živom" publikom. Njihovi nastupi imaju kabaretsku formu. Sastoje se od više kratkih skečeva koji se povezuju u jednu ili više tematskih cjelina, sadrže elemente stand up komedije, a kroz njegovu formu se provlači niz šaljivih pjesama.