''Dajemo sve od sebe kako bi servis u potpunosti proradio za sve korisnike te se ujedno ispričavamo na neugodnostima koje je izazvao pad servisa'', rekao je glasnogovornik WhatsAppa.

Korisnici WhatsAppa, popularne aplikacije za komunikaciju, frustrirani su činjenicom kako na staru godinu ne mogu slati poruke putem ovoga servisa jer je ''pao sustav''.

Popularna aplikacija blokirala je u četvrtak u ranim poslijepodnevnim satima, izazivajući veliki broj ogorčenih komentara na društvenim mrežama.

Problemi su se pojavili oko 16.30 sati po srednjoeuropskom vremenu.

I dalje nije jasno što je uzrokovalo problem, ali čini se kako je za par sati problem barem djelomično riješen jer neki korisnici već mogu ponovno slati poruke.

Twitter je ''eksplodirao'' od komentara korisnika WhatsAppa koji tvitaju o problemima pri komunikacijii. ''WhatsApp je pao! Najgori doček nove godine ikad!''.

Glasnogovornik WhatsAppa potvrdio je za MailOnline kako pojedini korisnici nisu mogli pristupiti aplikaciji tijekom dana.

''Dajemo sve od sebe kako bi servis u potpunosti proradio za sve korisnike te se ujedno ispričavamo na neugodnostima koje je izazvao pad servisa'', rekao je glasnogovornik.

WhatsApp je nedavno priopćio kako ima preko 900 milijuna korisnika, a noć dočeka nove godine jedna je od najprometnijih za ovaj servis u godini.