Video uradak postavljen na 22. kolovoza na platvorni TikTok two postao je viralan. U njemu Mian Kashif Zameer Chohadary, muslimanski biznismen tekstilom, potiče kršćane da prijeđu na islam. 

Ako to učine dat će svakomu od njih po 200 000 rupija (1 186 US dolara), a milijun (5 930 US$) ako konvertira cijela obiteljVideo uradak, kako piše AsiaNews, postavio je korisnik n. 9999. Autor sa zlatnim (pravim ili lažnim?) lancem oko vrata govori: „Zdravo! Zovem se Mian Kashif Zameer. Ovdje na TikTok-u, ljudi objavljuju glupe izazove drugima.

No, ja sada obznanjujem ponudu koja nikada nije data (…) Ako kršćanin prihvati islam dat ću mu 200 000 rupija; ako cijela obitelj konvertira na islam dat ću im milijun rupija. Molim vas prihvatite islam koji je najbolja religija.“ 

Također je dodao da svatko mora pomoći i poduprijeti one koji prijeđu na islam jer će mu taj čin pomoći na sudnjem danu. Dan poslije ovoga, objavio je video u kojemu izražava najbolje želje guverneru Punjaba, Chaudharyu Muhammadu Sarwaru, pokazujući tako da je u tijesnim vezama s vlastima.   

Mnogi kršćani Kashifovu ponudu vide kao prozelitizam. No, ne samo kršćani, pritiskanje na obraćenje na islam osjete također i pakistanski hindusi kao i sikhi. 

U drugom videu objavljenom također na TikToku u srpnju 2020. vidi se grupa mladih muslimana kako prisiljavaju mladog kršćanina da se odrekne kršćanstva i izrecitira šest kalima islamskoga vjerovanja. Ovaj je video postavio korisnik Bilal Maher 479. navodeći kako nikada neće recitirati muslimanska vjerovanja i nikada neće odbaciti svoju kršćansku vjeru. 

Kada su mu muslimani prijetili govorio je da je spreman suočiti se sa svim posljedicama ali nikada neće pogaziti svoju vjeru. Borac za ljudska prava i učiteljica u Karachiu, Mariyam Kashif Anthony, osudila je ovaj incident pozivajući pakistanske telekomunikacijske vlasti da pronađu autore preko njihovih TiKTok naloga i procesuiraju ih sukladno zakonu. 

"Policija ove mrzitelje mora naučiti lekciju. Mi smo kršćani veoma slabi i nismo bogati ali je naša vjera u Isusa Krista snažnija nego njihova“, rekla je te dodala: „Isus Krist ima moć spasiti nas i zaštititi. Vjerujemo u Gospodina Isusa Krista, živoga, kojega nijedna zemaljska sila ne može pobijediti", piše Katolički tjednik.