Vuk Borilović(34) danas je u Cetinju, u Crnoj Gori, ubio najmanje 10 ljudi, a onda je njega ubila policija. Ranio je još šestero, među kojima je i policajac koji je pogođen u glavu. Neslužbeno se doznaje da je Borilović u svom pokolju koristio lovačku pušku, a nakon što je pobio svoju obitelj, krenuo je ubijati po naselju. Očevici, prenose tamošnji mediji, kažu da je nasumično pucao po ljudima na koje je naišao. Navodno je među stradalima i četvero djece, prenosi Index.hr.

Na Instagram profilu stranke Socijaldemokrate Crne Gore stoji Borilovićeva fotografija iz 2017. godine. U opisu su neke osnovne informacije o njemu. Pa tako piše da je osnovnu školu završio na Cetinju, a srednju u Beogradu, brodsko-mašinsku. Bio je oženjen i otac troje djece.

Do sukoba je došlo oko 16 sati. Kako navode mediji, nakon kraće obiteljske svađe Borilović je izvadio lovačku pušku i otvorio vatru. Policija je odmah reagirala i pokušala ga savladati, ali on se nije predavao i pucao je na policajce. Oni su zatim ispalili više hitaca i ubili ga. Borilović navodno nije dozvolio Hitnoj da pomogne ranjenima.

Dnevnik.ba