Malo koji natjecatelj Potjere ostavio je tako dobar dojam kao 18-godišnja Zadranka Hana Vlahov. Ta maturantica zadarske Gimnazije Frana Petrića, odnosno MIOC-a, u prvoj je minuti osvojila 31.500 kuna, uzela višu ponudu i prenijela u kasu čak 100 tisuća kuna.

Dan nakon što je emisija emitirana našla je vremena da ukratko prokomentira sinoć emitiranu Potjeru.

"Snimanje je super prošlo. Bio mi je to prvi put pred kamerama, no čak i nisam imala tremu", rekla je Hana za Index.
 


Dok s televizijom nije imala iskustva, Hana se okušala u pub kvizovima. Ipak, čini se da ovakav uspjeh ni sama nije očekivala.

"Svi oko mene su sretni zbog tog uspjeha, pogotovo mama. Mama nije mogla vjerovati. Sve kolege u školi su jako ponosni", dodala je.

Kroz razgovor je otkrila da je jako ambiciozna i ima čvrsto postavljene planove pred sobom. Trenutno se priprema za studij na Sveučilištu u Groningenu u Nizozemskoj. Nakon što je u studiju doznala koliko su novca osvojili, komentirala je da sad može ići studirati u tu zemlju.

"Želim studirati matematiku i informatiku u Nizozemskoj. Prvo sam htjela u Škotskoj ili Engleskoj, jer sam od malih nogu puno vremena provodila uz medije i na internetu pa sam jako dobro naučila engleski. Studiranje vani oduvijek mi je bila želja. Nemam nekih posebnih planova za budućnost, osim toga da želim studirati matematiku i informatiku i kasnije se opredijeliti za nešto", otkrila je.