Davor P. (35) uhićen je pod sumnjom da je izvršio četverostruko ubojstvo u Jabukovcu. Policija je kod njega pronašla i oduzela mu cijeli arsenal oružja kojim se i hvalio na društvenim mrežama.

Muškarac uhićen zbog ubojstva četvero ljudi, piše Blic, nije pružao otpor tijekom uhićenja. Dapače, surađivao je s istražiteljima s kojima je svoj zločin rekonstruirao korak po korak. Objasnio je da je ubojstva počinio zbog novca. 

Podsjećamo, selo Jabukovac 9. je kolovoza potresla vijest o četverostrukom ubojstvu. Tada su, dva dana nakon ubojstva, na imanju obitelji Kazimirović pronađena četiri tijela - ubijeni su Raja Kazimirović (72), njegova majka Dragica (93), sestra Ljubinka Oprikić (76) i sestrična Dragana Jozeljić (53). 

Istragom je utvrđeno da je ubojica na imanju zatekao tri žene od kojih je tražio novac. Nakon što su mu se suprotstavila, ubojica ih je hladnokrvno pobio. Tada je na imanje na traktoru stigao i Raja Kazimirović kojeg je 35-godišnji Davor P. također ubio hicima iz pištolja. 

Osumnjičenik za ubojstvo nalazi se u pritvoru, a prijeti mu 40 godina zatvora. On je inače bio vrlo aktivan na društvenim mrežama gdje se hvalio svojim arsenalom oružja te je objavljivao vlastite fotografije u maskirnoj opremi. 

Kurir doznaje da je ubojica vodio povučen život - družio se s tek nekoliko prijatelja, nikad nije imao djevojku, živio je s bakom, djedom i ocem, a za život je zarađivao popravljanjem automobila. 

- Prekjučer sam kod njega ostavio auto i odmah ga je popravio. Odlično je radio, prema svima je bio ljubazan. Aute su mu dovozili ljudi iz cijele okolice, rekao je jedan od ubojičinih susjeda. 

Njegovi sumještani sjećaju se i jednog incidenta koji je napravio 2005. ili 2006. godine. 

- Jedan mladić, gastarbajter, došao je s 'bijesnim' automobilom u rodni Jabukovac. Davor je pričekao da uđe u automobil i upali ga. Brzo je ušao na suvozačevo mjesto, u vlasnika uperio pištolj i prisilio ga da vozi do obližnje šume. Tu ga je izbacio iz automobila i pucao mu pored nogu. Zatim se automobilom zaputio u Negotin kako bi automobilom impresionirao jednu djevojku. Tada su ga uhitili, ali ne znam je li završio u zatvoru, prisjetio se jedan sumještanin za Kurir.