Jeste li se ikada zapitali kako izgleda unutrašnjost automobilske gume za vrijeme njezinog postavljanja na naplatke i vožnje cestom? Ovaj youtuber se ne samo zapitao tako nešto, nego je odlučio i snimiti jedinstveni pogled unutar gume svojeg Mercedesa

Na YouTube kanalu Warped Perception osvanuo je vrlo zanimljiv video kojeg je u manje od dva tjedna pregledalo preko 7 milijuna ljudi – pa je red da i vi budete među njima.

Vlasnik ovog kanala snima svakodnevne prizore iz neobičnog ugla, u slow motion tehnici, ili na način na koji ih obično ne promatramo. Tako se jednog dana zapitao što bi se dogodilo da akcijsku kameru GoPro postavi unutar automobilske gume, pa se odmah i prihvatio posla, javlja Bug.

Uspio je GoPro ugurati u prostor između aluminijskog naplatka svojeg Mercedesa i gume, pa je njime snimao sve što se dalje događalo. Kako izgleda postavljanje gume na naplatak, trenutak kada guma “sjedne” u svoje ležište dok se puni zrakom, ali i ono najzanimljivije – vožnju automobilom po ravnim i manje ravnim cestama.

Ako ste se i sami ikada zapitali što se događa unutar automobilske gume u vožnji, ovaj će vam video na to pitanje odgovoriti, a usput možda nešto i naučite.