Dva mladića iz mjesta Oštra Luka kod Orašja poginula su u prometnoj nesreći koja se dogodila u noći sa subote na nedjelju kod Orašja.

Obojica su bila nogometaši, članovi lokalnog liželigaša NK 19. srpanj iz Oštre Luke kod Orašja.
 
Rano jutros smo primili vijest kako su u prometnoj nesreći smrtno stradala dva naša mlada momka Antonio Kopić i Davor Delić. Obiteljima stradalih, svim prijateljima ali i svim nama iz Oštre Luke iskrena sućut, objavio je klub na službenoj Facebook stranici.
 

U nedjelju, 26. veljačee 2023. godine oko 2:55 sati Policijska postaja Orašje je zaprimila prijavu prometne nesreće koja se dogodila na Regionalnoj cesti R-464 na lokaciji Gradišta, u kojoj ima ozlijeđenih osoba.

Na mjesto događaja upućena je patrola prometne policije PU Orašje koja je potvrdila navode prijave i utvrdila da su u nesreći sudjelovali jedno osobno i dva teretna vozila.

U nezgodi su vozač i suvozač u osobnom vozilu smrtno stradali. Na mjestu događaja je izvršen očevid, te su poduzete druge mjere i radnje u skladu sa zakonom, stoji u izvješću Uprave policije MUP-a ŽP.

Sprovod tragičnog stradalih mladića obavit će se u u ponedjeljak, 27. veljače, u 14:00 sati na mjesnom groblju u Oštroj Luci.