Općina Prozor-Rama raspisuje dopunski natječaj za dodjelu studentskih stipendija redovnim studentima s područja te općine, a koji su po prvi put upisali prvu godinu fakulteta, za akademsku 2016./2017.godinu.

Kriterij koji studenti moraju ispunjavati su da imaju bh. državljanstvo, prebivalište u općini Prozor-Rama, kao i potvrdu da su redoviti studenti po prvi put upisani na prvu godinu studija, te da nisu stariji od 21 godine, niti korisnici nekih drugih stipendija, priopćeno je iz Općine Prozor-Rama.

Za sudjelovanje u natječaju potrebno je priložiti prijavni obrazac, koji se može dobiti u prostorijama Općine Prozor-Rama ili na službenoj web stranici www.prozor-rama.org, potvrda u kojom se dokazuje da je student u akademskoj 2016/2017. godini prvi put upisao I. godinu studija, uvjerenje o prebivalištu (CIPS) te izjava o neprimanju druge stipendije.

Prijave na natječaj s potrebnom dokumentacijom potrebno je poslati na adresu Općina Prozor-Rama, Ulica kralja Tomislava bb 88440 Prozor-Rama, s naznakom "Dopunski natječaj za dodjelu stipendija za prvu godinu studija", najkasnije do 25. ožujka.