Božo Petrov nije se htio izjasniti o prijedlogu Zorana Milanovića da prihvati mjesto predsjednika Sabora.
“Tu je odluka koju će donijeti Nacionalno vijeće Mosta i naši saborski zastupnici. O tome ćemo odlučivati u subotu i nedjelju” izjavio je Petrov za Večernji list

Na pitanje koji je njegov stav o toj ideji kaže da se ne želi izjašnjavati.

“Nisu odgovorili na naša pitanja”

“Oni još uvijek nisu odgovorili na naša pitanja, a nas pozicije ne interesiraju. To smo im jasno rekli, a oni uporno pokušavaju na isti način razgovarati koji je funkcionirao zadnjih 20 godina. Mi na takav način ne funkcioniramo. Ako će netko izaći i reći “Mi nudimo mjesto”, a Most traži reforme i konsenzus, onda očito ne pričamo istim jezikom”  poručio je Petrov.

Poručio je kako Mostovci razgovaraju drugačijim jezikom u odnosu na ovaj kojega su političari koristili zadnjih 20 godina.
“Dok mi tražimo konsenzus u Vladi i provođenje reformi, drugi nam nude mjesta. Ali, ja se nadam da Milanovićev prijedlog može ići u onom smjeru kojeg mi cijelo vrijeme zastupamo, i toplo se nadam da će dovesti do zajedničke Vlade i konsenzusa. Ako je to samo u svrhu nuđenja nekoga mjesta, mi tim jezikom ne govorimo ” kazao Petrov a prenosi Večernji list.
 
 

Čini nam se da još uvijek pričamo različitim jezikom, jer Mostu je najvažnije provesti reforme i postići konsenzus oko...

Posted by Božo Petrov on 27. studeni 2015