Na temelju Informacije o prijavi i upisu djece u prvi razred osnovne škole za školsku 2020/21. godinu od strane Ministarstva prosvijete, znanosti, kulture i športa HNŽ, pozivamo roditelje/skrbnike djece dorasle za upis u prvi (I.) razred, da u razdoblju od 15.4. do 8.5. 2020. godine mogu prijaviti dijete za upis u prvi razred za školsku 2020/21. godinu.

U prvi ( I.) razred za školsku 2020/21. godinu upisuju se djeca koja su do 1. 3. 2020. godine napunila pet i pol (5,5) godina života.

Prijava za upis vrši se na temelju popunjavanja upisnog lista koji možete nakon popunjavanja poslati na e-mail pedagoginje škole, [email protected]

Na istu e-mail adresu možete poslati i svoje dodatne upite ukoliko ih imate, a vezane za upis učenika.

Za roditelje koji nisu u mogućnosti upisni list popuniti i poslati elektronskim putem isti mogu zatražiti te popunjen predati u tajništvo škole.

O terminu dostavljanja ostale dokumentacije kao i provođenju ostalih aktivnosti vezanih za upis u prvi razred bit ćete blagovremeno obavješteni.

Roditelji/staratelji mogu podnijeti pismeni zahtjev nadležnom općinskom tijelu za eventualnu odgodu ili prijevremeni upis svoga djeteta, ako smatraju da je to u najboljem interesu djeteta.

Prilog: upisni list  - "Prijava" - kliknuti OVDJE


S poštovanjem!
Ravnateljica:
Lidija Zadrić