Trener Real Madrida Zinedine Zidane nije bio zadovoljan nakon što je njegova momčad teškom mukom svladala Las Palmas 2:1 u pretposljednjoj utakmici 29. kola španjolskog prvenstva. Pobjedu Realu donio je Casemiro pogotkom u 89. minuti, no realno gledajući Real je u susretu protiv 15-plasiranog sastava s prvenstvene ljestvice trebao ostati bez dva boda.

"Jako sam zabrinut zbog igre u drugom poluvremenu. Najvažnije je da smo osvojili tri boda. Sutra ću pogledati snimku utakmice, no ponavljam da sam jako zabrinut. S ovakvom igrom nećemo stići daleko", rekao je Zidane, koji je uoči utakmice protiv Las Palmasa najavio mogući odlazak na kraju sezone.

"Ne planiram nikakve transfere jer se nikada ne zna što će se dogoditi na kraju sezone".

Osim negledljive igre u nastavku, Zidanea bi moglo zabrinuti i ponašanje Isca. Naime, njega je madridski stručnjak zamijenio u 60. minuti našim Mateom Kovačićem, a on je ljutito sjeo na klupu za pričuvne igrače i pobacao u stranu sve što mu je došlo pod ruku. To se, primjerice kod nogometaša Barcelone ili Bayerna, ne događa u momčadima u kojima su svi igrači podređeni rezultatu...
 

Naslovnice svjetskih medija pršte od omalovažavanja Realove pobjede i igre. Svi su složni da je Casemiro spasio Real, te da je igra Zidaneove momčadi bila vrlo neuvjerljiva, moguće čak i najgora utakmica cijele sezone. Gora i od bilo koje Rafe Beniteza.

Real sada ima tjedan dana odmora prije nego mu na Santiago Bernabeu stigne Sevilla, a potom dva tjedna kasnije gostuje u Kataloniji kod Barcelone. To će biti istinski test za Zidanea i ovu momčad Reala, koja će sigurno predstojećeg ljeta doživjeti velike promjene.