Tko je bio u automobilu još nije sa sigurnošću utvrđeno, ali se za sada pretpostavlja da je automobil vozio dvadesettrogodišnjak iz Jablanice inicijala S.P.

Automobil, najvjerojatnije Alfa Romeo, koji je noćas sletio u Jablaničko jezero u mjestu Lizoperci survao se niz padinu dugu oko 35 metara, a kako saznaje Faktor, prije pada u jezero prevrnuo se nekoliko puta.
 

Tko je bio u automobilu još nije sa sigurnošću utvrđeno, ali se za sada pretpostavlja da je automobil vozio dvadesettrogodišnjak iz Jablanice inicijala S.P.
 
Ronioci, policija i spasioci, pod rukovodstvom dežurnog tužitelja, još tragaju za vozačem koji je bio u autu, a spominje se i mogućnost da je u trenutku nesreće u vozilu bilo više osoba. Automobil je lociran i uskoro će biti uzvučen iz vode, potvrđeno je za Faktor.
 
Drami koja se noćas odvijala u Lizopercima svjedočio je i pripadnik GSS-a u BiH Sabahudin Spahović koji se na mjestu nesreće našao samo desetak minuta nakon nesreće.
 
 
-Po dolasku je vidio automobil u vodi, odnosno snop svjetla koji je izbijao iz vode. Vozač se prema njegovim riječima survao niz padinu od oko 35 metara, a udesu su svjedočili mještani – kazao je za Faktor Zdenko Marić, čelnik GSS-a u BiH.
 
Marić je ispričao kako su svjetla na vozilu gorjela nekih 15 minuta nakon nesreće, a onda su se i ona ugasila.
 
-U ta doba, u mrkloj noći, nije se moglo mnogo učiniti. Zbog slabe vidljivosti i velikog rizika nije bilo moguće roniti. Pregledan je teren niz koji je vozilo sletjelo kako bi bili sigurni da vozač ili putnici nisu ispali iz automobila prilikom prevrtanja ali nitko nije pronađen – kazao je Marić.

Grude.com