Nogometaši Real Madrida i Manchester Uniteda doputovali su danas u Skoplje gdje će sutra na stadionu Filip II Arena odigrati utakmicu UEFA Super kupa.

Veliki broj navijača pozdravio je igrače oba kluba na Međunarodnom aerodromu Aleksandar Makedonski u glavnom gradu Makedonije. Nogometaši jednog i drugog tima dočekani su i ispred hotela u kojima će boraviti.

Večeras su planirani treninzi i press konferencije igrača i stručnih stožera oba kluba.

Ulice i trgovi glavnog grada Makedonije Skoplja ovih dana su u znaku europskih "divova" Manchester Uniteda i Real Madrida koji će sutra na stadionu Filip II Arena odmjeriti snage u europskom Super kupu, javlja Anadolija.

Ulicama Skoplja dominiraju zastave prošlogodišnjeg osvajača UEFA Lige prvaka Real Madrida i osvajača Europske lige, Manchester Uniteda. Na trgu Makedonije postavljene su i fan zone, a navijači jednog i drugog tima koji pristižu iz svih krajeva svijeta s nestrpljenjem očekuju sutrašnju utakmicu.

Stadion Filip II Arena otvoren je 1947., a obnovljen 2011. godine. Nacionalni makedonski stadion u Skoplju, na kojem svoje utakmice igra i reprezentacija te zemlje, može primiti 33.460 gledatelja.