Veoma efikasna večer u Ligi prvaka, postignuta 23 gola

Aktualni prvak Europe, Real Madrid poražen je na gostovanju u Moskvi od CSKA s minimalnih 1:0, a jedini pogodak zabio je mladi hrvatski reprezentativac Nikola Vlašić.

Bivši nogometaš Hajduka i Evertona je u drugoj minuti iskoristio grešku Tonija Kroosa, majstorski prevario Raphaela Varanea i neumoljivo zabio pored nemoćnog Keylora Navasa za veliko oduševljenje na Lužnjikiju.
 


Do kraja susreta rezultat se nije mijenjao i CSKA je s ovom pobjedom zasjeo na vrh skupine G. Ovaj poraz ide na dušu i trenera Lopeteugija koji je Luku Modrića u igru uveo u 58. minuti.

U drugom susretu skupine G Roma je na svom Olimpicu razbila Viktoriju Plzen s velikih 5:0. Junak pobjede Vučice bio je Edin Džeko koji je postigao hat-trick. Pored bh. napadača u stijelce su se upisali Under i Kluivert.

Niko Kovač i njegov Bayern nalaze se u mini krizi, što je potvrdio i večerašnji remi protiv Ajaxa na Allianz Areni. Bavarci su poveli u 4. minuti preko Hummelsa i činilo se kako će nakon remija protiv Ausburga i poraza od Herthe doći do pobjede, ali nizozemski klub je također šokirao njemačkog diva.

U 22. minuti Mazraoui je zabio za 1:1, a nakon primljenog pogotka igra Bayerna se raspala, te je Ajax mogao i do potpunog preokreta. Ipak, mreže su mirovale te je u Munchenu završilo neriješeno.

U drugom susretu skupine E Benfica je pobijedila AEK na gostovanju s 2:3.

Ostali rezultati:

Hoffenheim - Man. City 1:2

Lyon - Shakhtar 2:2

Juventus - Young Boys 3:0

Man. Utd. - Valencia 0:0