Frankfurtska zračna luka je u potrazi za rukovateljima zračnim teretom. U pitanju je izravan ugovor s državnom firmom, navodi se u oglasu.

Primaju se radnici preko vize i EU dokumenata, a procedura izdavanja vize je plaćena od strane poslodavca.

Put do Njemačke je također plaćen svim budućim zaposlenicima. U početku je osiguran i besplatan hotelski smještaj. Dovoljno je naučiti osnove njemačkog jezika.

Ovo radno mjesto nudi mnoge pogodnosti i bonuse, kao i mogućnost napredovanja i daljnjeg profesionalnog razvoja, objavila je posrednička firma za zapošljavanje All Works Personal Management.

Pored SAD-a, Kine i Japana, Njemačka je najveća svjetska ekonomska sila. Frankfurt na Majni, peti po veličini grad u Njemačkoj, predstavlja financijski centar Europske unije.

Zato ne čudi što je frankfurtski aerodrom, poznat i kao Fraport ili samo FRA, najveći u Njemačkoj i među najprometnijima na svijetu.

FraGround je podružnica i sastavni dio grupacije Fraport AG, kompanije koja je vlasnik ovog impozantnog aerodroma.

FraGround se bavi upravljanjem ljudskim resursima na Fraportu. Posebno se fokusira na traženje, zapošljavanje i raspoređivanje djelatnika za operacije na tlu, kao što je rukovanje prtljagom i teretom.

Ova specijalizirana firma trenutno broji preko 2.700 zaposlenika u navedenim sektorima.

Radnicima se nudi direktan ugovor s državnom firmom na neodređeno, pokriveni troškovi izdavanja vize, plaćeni putni troškovi do Njemačke, besplatan hotelski smještaj prvih 6 sedmica, a nakon toga omogućen apartmanski smještaj po povoljnim cijenama.

Početna satnica je 14,18 eura (povećava se svakih 3-6 mjeseci), puno radno vrijeme (min. 155 sati), dodatno plaćen rad nedjeljom (50%), praznicima (100%), na slobodan dan (25%), mjesečni plan smjena, radna i službena odjeća, godišnji odmor 25 radnih dana, besplatan parking, karta za javni prijevoz, popust na hranu u kantini, fitness studio, čak i popust na gorivo na internoj benzinskoj pumpi, piše Biznis.info.