Paris Saint Germain ponovno je na uistinu šokantan način prerano ispao iz Lige prvaka. U osmini finala eliminirao ih je Manchester Uniteda, a presudni trenutak dogodio se u 90. minuti.

Tada ja glavni arbitar utakmice Skomina dobio signal iz VAR sobe kako bi trebao pogledati sporni kontakt lopte s rukom Kimpembea u šesnaestercu domaćina.

Nakon nekoliko minuta, slovenski sudac odlučio je pokazati na bijelu točku, a Rashford je pogotkom napravio nešto što su kladionice prije početka utakmice smatrale gotovo pa nemogućim - United je bez više od pola prve momčadi nadoknadio 0-2 iz prve utakmice i prošao dalje!

Već po prvim reakcijama na terenu moglo se vidjeti da igrači PSG-a nisu jednostavno prihvatili takvu odluku suca, a potpuno je podivljao najskuplji igrač pariške momčadi, koji je susret odgledao s tribina.
 

"Ovo je sramota! UEFA je odabrala četiri suca, koji ne znaju ništa o nogometu, da pregledavaju VAR odluku u slow motionu... to igranje rukom jednostavno nije postojalo! Kako je moguće igrati rukom okrenut leđima? Ahh... Je*ite se!", napisao je Brazilac na portugalskom jeziku u Instagram pričama.

Dvomeč s Unitedom propustio je zbog ozljede, ali je njegov angažman bio prilično vidljiv u završnici susreta, posebno u nadoknadi kada je PSG bio suočen s novom bolnom sudbinom u Ligi prvaka.

I treću godinu u nizu francuski prvak ispao je u osmini finala LP, a nakon dvije godine, opet im se to dogodilo u nadoknadi - 2017. su poraženi 6-1 na Camp Nou čime su ispustili vodstvo 4-0 iz prve utakmice.