Najvatreniji Hajdukovi navijači, pripadnici Torcide u 42. minuti utakmice protiv Lokomotive odali su počast heroju obrane Vukovara.

"Ja šta sam želija to sam doživija, da nešto za Hrvatsku pridonesem. Ja kad bi otiša, ne bi bija čovik, bija bi kukavica. Ne mogu otići i znam šta me čeka. Blago Zadro", pisalo je na transparentu koji je Torcida razvila na istoku Kranjčevićeve.

No Torcida je u nedjelju, uoči utakmice protiv Lokomotive koju je Hajduk izgubio 2:0, pokazala i svoje drugo lice, zasjenivši sve dobro što su taj dan učinili.

Naime, prema pisanju KA portala, na putu prema Zagrebu, nekoliko desetaka Torcidaša zaustavilo se u Karlovcu i u rušilačkom pohodu demoliralo nekoliko kafića.

"Srećom, šteta nije prevelika, jer nisu ulazili u kafić već su razbacali terasu, no zaista ne shvaćam što je u tim glavama i zašto je ikome ovo bilo potrebno", požalio se navedenom portalu vlasnik jednog od lokala.

A Torcida je pronašla krivca, Kranjčevićevom ulicom orilo se: "Hrvatska policija, mito i korupcija!".

I mi se pitamo, što je ovo ikome bilo potrebno? Još važnije, dokad više će se ovakve stvari tolerirati i blagim kaznama huligane praktički poticati da rade nerede? - piše portal Direktno.hr.