Najveća argentinska zvijezda Lionel Messi nije bio sretan zbog promašenoga jedanaesterca protiv Islanda. Previše defanzivna igra Islanđana nije mu se svidjela, ali navijačima poručuje da će pobjedu upisati protiv Hrvatske u utakmici koja se igra u četvrtak s početkom u 20 sati.

Nisu nas niti pokušavali napasti u drugom poluvremenu, samo su nas čekali i branili se. Teško je igrati protiv takvih protivnika, ali znali smo da će biti teško i da ti ovdje nitko neće ništa pokloniti. Ovo boli jer smo zaslužili pobijediti. Ništa se ne mijenja, ideja je i dalje ista: pobijediti sve utakmice koje dolaze, izjavio je Leo Messi.

Tragičar susreta protiv Islanda, veliki Lionel Messi, najavio je da će sve puno bolje izgledati u utakmici protiv hrvatske reprezentacije te da će Argentina u tom susretu upisati pobjedu.

Naime, Messi je promašio kazneni udarac u 65. minuti koji je trebao riješiti utakmicu. Argentinski mediji zahtijevaju od izbornika Sampaolija taktičke i kadrovske promjene koje bi oslobodile Messijev potencijal na terenu uoči obračuna s Hrvatskom.

Boli što nisam realizirao penal i osjećam se odgovornim, nema sumnje da bi to sve promijenilo. No, ostajemo mirni, ovo će nas ojačati kako bismo izašli u sljedećoj utakmici na travnjak i pobijedili Hrvatsku, izjavio je Lionel Messi.