Kaciga glavu čuva! Kaciga je jedan od najvažnijih elemenata opreme koji možete imati! Skully AR1 je SMART kaciga je kaciga koja uvelike olakšava vožnju.

Skully AR1 kaciga napravljena je od najkvalitetnijih materijala i ono što je bitno - poprilično je aerodinamična. Osim pšto je ''pametna'', kaciga izgleda vrlo moderno i atraktivno, s tamnim vizirom koji omogućje sjajnu vidljivost, što je također vrlo bitna osobina ove kacige.

Posebnost ove kacige, čine njene tehničke osobine - opremeljena je najsuvremenijom rehnologijom koja ima zadatak da omogući laku i sigurnu vožnju motorom.

Kaciga sadrži audio/vizualnu GPS navigaciju, bluetooth povezanost s pametnim telefonom, internet povezanost preko pametnog telefona, lak aerodinamični polikarbonatski omotač, DOT(Department for Transport), certifikat, 3D laserski rezanu pjesnu za što ugodniju unutrašnjost kacige, ekran, računalo, te Outlast postavu koja smanjuje znojenje za 70%.

Tijekom vožnje, na viziru možete vidijeti sliku koju emitira kamera. Također, kacigu je moguće povezati s pametnim telefonom kako bi neometani razgovarali i preko kacige, bez korištenja ruke. GPS vizualna navigacija, koju posjeduje ova kaciga, je od velike koristi jer na viziru prikazuje sliku vaše pozicije, te mapu grada u kojem se nalazite.

Cijena kacige iznosi 1.150 eura, i po navedenim karekteristikama, opravdano je skupa!