U Sportskom savezu Mostara u utorak je upriličen prijem za Ivu Klepić, Delfinu Tadić, Mateu Noah Medić (članice SKK Neretva), te Miroslava Klepića.

Povod prijemu je bio uručenje nagrada koje su im dodijeljene na manifestaciji izbora sportaša Mostara za prošlu godinu. Budući da su bili spriječeni u dolasku (učešće na Europskom karate prvenstvu u Zurichu), nagrade i priznanja su im uručeni danas.

Iva Klepić je bila najbolja u kategoriji seniorki, Delfina Tadić u kategoriji juniorki, dok je Matea Noah Medić bila najbolja u kategoriji kadetkinja. Miroslavu Klepiću nagrada je dodijeljena kao najboljem treneru.

Predsjednik Sportskog saveza Hasan Šišić je uime ovog kolektiva i uime Grada Mostara zahvalio sportašicama i treneru na uspješnoj promociji grada kako u BiH, tako i diljem Europe, pa i svijeta.

Sportašice su zahvalile Sportskom savezu i treneru bez kojeg, kako kažu, ne bi dostigle tu razinu na kojoj su danas i ne bi bilo velikih rezultata bez njegove pomoći. Klepić je zahvalio savezu i Gradu u dosadašnjem pružanju pomoći koja stiže u okviru mogućnosti tih institucija i izrazio je nadu da će mladi u ovom sportu nastaviti nizati dalje uspjehe tako predstavljajući prvenstveno svoj klub i grad, a onda i zemlju iz koje dolaze u najboljem mogućem svjetlu.

Predsjednik SKK Neretva i dopredsjednik Karate saveza BiH Zdenko Klepić rekao je kako je potpora koju dobivaju od Grada Mostara motivirajuća za sve njih u klubu. "Mi smo jedan od sportova koji je konkurentan u Europi i svijetu iz Bosne i Hercegovine".

Bljesak.info