U organizaciji Veslačkog kluba “Rama” i suradnji s Veslačkim savezom Dalmacije, u nedjelju 25. kolovoza na Ramskom jezeru, s početkom u 9:00 sati, održat će se 7. Veslačka regata “Lake to Lake”.

Uz Veslački klub Rama, na regati će nastupiti klubovi iz Dalmacije, ali i kontinentalne Hrvatske.

U sklopu organozacije regate, u subotu 24. kolovoza s početkom u 19:00 sati u kino dvorani Franjevačkog samostana održat će se predavanje prof. dr. Marina Marinovića, višegodišnjeg predsjednika Hrvatske veslačke i kajakaške reprezentacije, uspješnog kondicijskog trenera poznatih hrvatskih sportaša i trenutnog profesora na Kineziološkom fakultetu Sveučilišta u Splitu, Nakon predavanja nastavit će se druženje uz pjesmu.

Natjecateljski dio regate s planiranim početkom utrka je u nedjelju 25. kolovoza 2019. od 9:00 sati. Poslije natjecanja svečana dodjela medalja i pokala za najuspješnije sportaše.

Nakon završetak regate, u večernjim satima održat će se Večer vina i meze uz klapu “Samoana” s Novog Zelanda u “Laguna” klubu s početkom od 19:00 sati. Članovi klape nastupali su na raznim događanjima u hrvatskim i pacifičkim krugovima. Njeguju Samoanski a capella zvuk.