U brojnim sredinama, ljetni period donese živost i brojne događaje. Bilo kulturne, sportske, glazbene…

Znamo da u brojnim sredinama, posebno onim većim, već odavno postoje klubovi ljubitelja automobila koji s vremena na vrijeme organiziraju okupljanja njihovih vlasnika. Ta okupljanja budu dobra prigoda za upoznavanje, druženje, razmjenu iskustava, a nerijetko i za sklapanje dogovora i poslova.

S ciljem organizacije susreta ljubitelja i vozača BMW-a, mala skupina zaljubljenika u tu marku vozila, već dulje vrijeme radi na tome. Organizacija BMW party-a, već je prilično odmaknula, tako da je već sada poznat termin okupljanje koji će biti 17. kolovoza na obali Ramskog jezera u Podboru.

S obzirom da je organizacija ovakvih susreta prilično zahtjevan posao, u većini slučajeva, nađe se sponzor koji će barem jednim dijelom sudjelovati u potpori. Uz tehničku potporu, neće izostati niti druga. Caffe “Mirakul” i Ivan BIlić – Šibi, bit će glavni spozori ovogodišnjeg BMW party-a u Rami.

Do sada su ostvareni brojni kontakti s članovma sličnih klubova u BIH i Hrvatskoj koji su već posjetili Ramu i Podbor i dali potporu organizaciji. Sudjelovanje na BMW party Rama 2019., već su potvrdili ljubiteji BMW-a iz Tomislavgrada, Livna, Posusja, Mostara, Knina, Splita, Imotskog…

Svi koji žele sudjelovati na ovome okupljanju, dobiti više informacija ili možda pomoći u organizaciji, mogu to učiniti na njihovoj Facebook stranici BMW klub “Rama”.