Vlada Kantona Sarajevo sutra će na sjednici donijeti službenu odluku o iznosu nagrade za korisnu informaciju o ubojici Edinu Gačiću. Kako Klix.ba neslužbeno doznaje, nagrada bi trebala iznositi 50.000 KM.

"Sutra će Vlada KS odlučiti o iznosu nagrade za informaciju koja dovede do lišavanja slobode osumnjičenog za ubojstvo policajca Mahira Begića. Naći ćemo izvor i stavku u proračunu jer želimo što prije pronaći i lišiti slobode ovu osobu", potvrdio je za Klix.ba ministar unutarnjih  poslova Kantona Sarajevo Admir Katica.

Podsjetimo, Edin Gačić je višestruki ubojica kojeg se sumnjiči za ubojstvo Sauda Sultanića u mjestu Podorašac kod Konjica prije sedam dana te policajca Mahira Begića u mjestu Suhodol kod Tarčina.

Za sada je u tijeku opsežna potraga, a na terenu su brojne policijske ekipe. Građani dojavljuju svaku sumnjivu situaciju, a Vlada KS je obećala i novčano nagraditi osobu koja policiji dostavi konkretnu informaciju koja donese rezultat, a to je uhićenje Gačića.

Inače, ranije je TV1 objavila da je visina nagrade za informacije o Edinu Gačiću 900 KM.

Naime, kako je objavila spomenuta televizija na hitnoj sjednici Vlade Kantona Sarajevo odlučeno je da će biti nagrađen onaj tko bude dao točne informacije vezane za lokaciju ubojice za kojim se traga već osam dana.