Muškarac je preminuo od posljedica udara električne energije, a koji se dogodio prilikom punjenja telefona za vrijeme kupanja, prenosi britanski The Guardian.
Smrt 32-godišnjeg Richarda Bulla dogodila se prilikom slučajnog pada njegovog iPhonea u vodu, a koji je bio povezan s punjačem uključenim u struju. Slučaj će biti priopćen kompaniji Apple kako bi obavijestili proizvođača o opasnostima njegovog proizvoda.

"Ovi uređaji se čine bezopasnim, ali mogu biti štetni ukoliko dođu u kontakt sa vodom. Na njima bi se trebalo nalaziti upozorenje", rekao je liječnik Sean Cummings.
Iako se nesreća dogodila  još u prosincu prošle godine, tek je sada službeno  rekonstruiran tijek događaja koji je doveo do smrti.

Bulla je u kadi pronašla njegova supruga Tanya. Richard se spremao na sastanak s ocem Anthonyjem kada se neobična nesreća dogodila.

Savjetnik pri javnom zdravstvu Sheila Merrill kazala je za BBC da su ovakve nesreće rijetke, ali da ljudi moraju biti svjesni opasnosti koje elektirčni uređaji sa sobom nose ukoliko se upotrebljavaju u kupaonici ili blizu vode.