Beživotna tijela supružnika Junuzović iz susjedne Republike Hrvatske pronađena su u srijedu u obiteljskoj kući u mjestu Ratkovići kod Čelića. Pretpostavlja se da je ovaj zločin počinio suprug Ishak Junuzović.

Kako je Faktoru potvrđeno u Tužiteljstvu Tuzlanske županije, on je svojoj supruzi Bahiri prerezao vrat, a potom je presudio i sebi, fatalnim ubodom u stomak.

Mrtve supružnike u lokvi krvi pronašla je policijia, a nakon što je rodbina javila da ne mogu stupiti u kontakt s njima. Po dolasku do kuće u kojoj je bračni par često boravio, policija je morala provaliti vrata, arizor koji su zatekli ih je prestravio. Pored bračnog para u lokvi krvi pronađen je nož, ali i oproštajno pismo.

"Očevid su obavili tužitelj i pripadnici MUP-a Tuzlanske županije. Nož koji je pronađen bit će poslan na vještačenje", kazao je za Faktor Admir Arnautović,glasnogovornik MUP-a Tuzlanse županije.

Što se dogodilo i zbog čega je Ishak presudio sebi i supruzi najvjerovatnije je navedeno u oproštajnom pismu koje je ostalo iza bračnog para, pišu Nezavisne novine. Istraga kojom će se utvrditi sve pojedinosti ove tragedije je u tijeku.