Real je pobijedio Manchester United s 2:1 u Skoplju i uzeo prvi trofej u sezoni. Bila je to utakmica u kojoj je dominirala vezna linija Reala, ali Mourinho nije nezadovoljan onime što je vidio.

''Sretan sam s dosta stvari koje sam vidio. U Premierligi nemamo Real Madrid, vrhunske momčadi u Engleskoj imaju različite kvalitete i nema replika Modrića, Kroosa, Isca i Casemira'', rekao je Mourinho nakon utakmice.

Upravo su se dvojica veznjaka Reala upisala u strijelce, Casemiro je doveo europskog prvaka u vodstvo, a Isco ubrzo nakon poluvremena povećao prednost na 2:0. Do kraja utakmice za United je smanjio Romelu Lukaku.

''Pronašli smo način da im zadamo probleme u drugom poluvremenu, zaigrali smo nogomet koji im se ne sviđa i jako sam sretan zbog te reakcije. Imali smo veliku šansu nakon što su otišli na 2:0, a kod 2:1 Rashford je izašao sam licem u lice s Navasom'', objasnio je Portugalac na klupi ManUtd-a.

Mourinha ne brine početak nove sezone te je najavio kako navijači mogu biti optimistični uoči prve prvenstvene utakmice na Old Traffordu ove nedjelje.