Otkako je dobio otkaz u Chelsea, glasine o novom klubu portugalskog stručnjaka Mourinha su sve češće, a povezuju ga sa Manchester Unitedom. Španjolski portal El Confidencial je objavio da je Portugalac već potpisao ugovor.

Sky Italia je u četvrtak objavio da je Mourinho veoma blizu dogovora s Unitedom, a kasno sinoć je španjolski El Confidencial propćio da je dogovorena suradnja te da je Mourinho potpisao ugovor. Ako je vjerovati ovim izvještajima, portugalski stručnjak će Crvene vragove preuzeti na kraju sezone, a klub će napustiti aktualni menadžer Luis van Gaal.

Inače, Sky Italia i El Confidencial su se ranije pokazali kao veoma dobar izvor informacija, a jedna od njih je bila da Diego Costa prelazi iz Atletico Madrida u Chelsea, što se kasnije i dogodilo.

Kasno sinoć je španjolski portal objavio informacije dobijene od pouzdanih izvora iz Portugala, koje govore da je Mourinho već potpisao ugovor. Portugalac bi mogao preuzeti ekipu i ranije ukoliko Van Gaal nastavi nizati loše rezultate.

Manchester United je Mourinha izabrao kako bi se nosio sa rivalom Manchester Cityjem, kojeg na ljeto preuzima Pep Guardiola.