Hrvatska nogometna reprezentacija odlično je započela svoj put na Svjetskom prvenstvu jer je u prvom kolu pobijedila Nigeriju s 2:0 i nalazi se na vrhu skupine D. No, vremena za slavlje nije bilo, već sutra nas očekuje veliki dvoboj - protiv Argentine, prenosi HINA.

Naši su spremni za taj izazov, svjesni da igraju protiv jakog protivnika, ali s vjerom u svoje mogućnosti. Mateo Kovačić na konferenciji za medije izjavio je da misli da, ako izuzmemo Messija, Hrvatska ima bolje igrače. Izbornik Dalić rekao je pak da vjeruje u svoju momčad i da se ne misli braniti protiv Messija i društva.

A svoje mišljenje izrekao je i slavni trener Jose Mourinho, koji smatra da Hrvatska može igrati protiv Argentine.

- Hrvatska je momčad s talentiranim i iskusnim igračima koji igraju u najboljim klubovima svijeta. Mislim da se posljednjih godina nisu dovoljno posvetili stvaranju sljedeće generacije, ali još uvijek imaju skupinu igrača, posebno u veznom redu, koji su među najboljima na svijetu, rekao je Mourinho pa zaključio:

- Argentina je Argentina. Ali mislim da Hrvatska ima momčad koja može Argentincima prirediti tešku utakmicu. Zanimljivo je kako je Mourinho promijenio mišljenje jer je uoči početka natjecanja podcijenio Hrvatsku i govorio kako nećemo proći skupinu, a ispred nas je, osim Argentine, vidio i Nigeriju.

- Nigerija me razočarala i sad Hrvatsku vidim kao momčad koja ima veće šanse plasirati se dalje, rekao je nakon susreta. Sad, eto, vjeruje da možemo i s Argentinom... Nadamo se da je barem ovoga puta u pravu.