Jose Mourinho izbacio je liječnicu Evu Carneiro iz prve momčadi. Doktorica Chelseaja ne smije ni na trening, no ostaje u klubu te će raditi s igračima prve momčadi u kampu Chelseaja. Portugalski menadžer londonskog kluba našao se na udaru navijača i medija na Otoku zbog sramotnog ponašanja prema liječnici.

- Ona uopće nema osjećaja za nogomet. Svi na klupi, bili oni tajnici ili liječnici, moraju znati u kojoj je situaciji klub i prepoznati je. A to nisu napravili. Naivno su odjurili pomoći Hazardu, a mi smo već imali igrača manje - bijesan je bio Jose.

Chelsea je "kiksao" na startu sezone odigravši 2-2 protiv Swanseaja. U završnici susreta Hazard je završio na travi, a liječnička služba Chelseaja požurila je na teren. Mourinho je znao da će sad Hazard morati van i čekati da mu sudac dozvoli povratak u igru, dok će se Chelsea braniti s devetoricom jer je ranije isključen Courtois.

Video pokazuje da je Mourinho u krivu

Na internetu je objavljen cijeli video. Od početka Joseovog divljanja i urlikanja prema Chelseajevoj doktorici do njezinog odgovora šefu londonske momčadi.

Španjolska Marca piše kako je Portugalac opsovao Chelseajevu doktoricu. Mourinho je pogriješio iz dva razloga. Prvi je što je kaznio liječnicu koja nije ništa skrivila. Fizio Jon Fearn prvi je ušao na poziv suca Mikea Olivera, a za njim Eva Carneiro.
Drugi je njegovo prostačko ponašanje, u ovom slučaju prema liječnici čiju je majku nazvao kur***?! Čitač s usana za Sportsmail otkrio je kako je Mourinho liječničkom timu vikao: "Izađite s jeb*** terena!