Maksirani muškarci naoružani sjekirom i motornom pilom ubili su jednu ženu, te još nekoliko ozlijedili u pomahnitalom napadu na shopping centar u glavnom gradu Bjelorusije Minsku javlja Mirror.

Užasnuti svjedoci tvrde da su napadači u svom pohodu udarali sve koji su se nalazili ispred njih, a ženskoj osobi motornom pilom odsjekli glavu. Napadači su još uvijek neidentificirani, glasnogovornik policije Alexander Lastovsky je potvrdio da su dvojica napadača uhićena, ali i da je jedna ženska osoba poginula, prenosi Slobodna Dalmacija.

Sve se zbilo oko 18 sati po lokalnom vremenu, u shopping centru je bilo stotine kupaca i među njima je zavladala velika panika. Svjedoci tvrde da su meta napada bile dvije ženske osobe, te su vidjeli kako jedna žena ostala ležati u krvi, te su je ubrzo prekrili plahtom.

Prema prvim informacijama riječ je o ženi u tridesetim godinama koja je u centru imala svoj dućan. Za sada je nepoznat motiv ovog suludog pohoda, policija je pozvala sve svjedoke da ne objavljuju slike po društvenim mrežama kako ne bi širili veću paniku među stanovništvom Minska.