Četiri osobe su prema konstatacijama liječnika zadobile lakše tjelesne ozljede.
U nedjelju oko 2:30 sati na magistralnoj cesti M-17, kod benzinske crpke 'Gazprom' na sjevernom izlazu iz Mostara dogodila se teška prometna nesreća u kojoj je jedna osoba poginula, a šest osoba je ozlijeđeno.

Kako se moglo vidjeti na mjestu događaja, u ovoj nesreći su sudjelovala četiri automobila, Golf 3, Škoda Fabia, Mercedes i parkirano vozilo Ford Mondeo.

Promet je na ovom dijelu magistralne ceste bio u potpunosti obustavljen do 6 sati (promet je preusmjeravan kroz prostor benzinske crpke) kada je završen očevid kojega su uradili službenici Policijske uprave Mostar uz prisustvo dežurnog tužitelja, te uklanjanja vozila s kolnika.

Od zadobivenih ozljeda smrtno je stradao suvozač u automobilu Golf. Osim smrtno stradalog u Golfu se nalazila još jedna osoba, u Mercedesu četiri osobe, te u Škodi još jedna osoba.

Od šest ozlijeđenih osoba, dvije su zadobile teške tjelesne ozljede od kojih je jedna zbog težine ozljeda životno ugrožena. Četiri osobe su prema konstatacijama liječnika zadobile lakše tjelesne ozljede.

Odmah nakon sudara u pomoć ozlijeđenima priskočili su radnici benzinske crpke, drugi sudionici u prometu koji su se zatekli na mjestu nesreće, a ubrzo su stigla i vozila hitne pomoći koji su ozlijeđene prebacili u mostarske zdravstvene ustanove.

Bljesak.info neslužbeno saznaje da je poginuo 30-godišnjak, a prema riječima dežurnog tužitelja za naš portal, u trenutku kada je završen očevid, još nije bio poznat identitet stradalog. Daljom istragom bit će utvrđeno kako je došlo do ove teške prometne nesreće, u čemu bi mogao pomoći i video nadzor s obližnje crpke.

Golf, Mercedes i Škoda su, po naredbi tužitelja, specijaliziranim policijskim vozilom 'pauk' prebačeni u krug PU Mostar radi daljeg vještačenja.

Stradali mladić je sedma žrtva u posljednjih 24 sata na mostarskom području.