U srijedu u 4:05 sati Mostarom je odjeknula eksplozija. Uslijed eksplozije potpuno je uništen bankomat UniCredit banke u poslovnici trgovine 'Bingo' u naselju Centar 2.

Kako se moglo vidjeti na mjestu događaja, potpuno je uništen bankomat, te ulaz u supermarket. Ozlijeđenih nije bilo, a počinitelji su uzeli određen iznos novca, te su se udaljili u smjeru Centra 3.

Kako Bljesak.info neslužbeno saznaje, riječ je o dva počinitelja koji su nakon eksplozije 'odradili' dio novca, te su s mjesta događaja pobjegli vozilom Golf 2. Pretpostavlja se da je automobil ukraden, te su tim vozilom došli do mjesta gdje su počinili kazneno djelo i udaljili se nakon izvršenja.

Odmah nakon eksplozije uslijedila je pojačana kontrola prometa, blokade pojedinih dijelova grada, a o počiniteljima i vozilu obaviještene su susjedne Policijske uprave i postaje, te se intenzivno traga za izvršiteljima ovog kaznenog djela.

Tijekom ranih jutarnjih sati, pripadnici odjela kriminalističke policije uradili su očevid, te izuzeli određene tragove i snimke video nadzora.

Bljesak.info