Ispred obiteljske kuće u Mostaru dogodila se neobična situacija s lopovom koji je preskočio ogradu i pokušao ući u dvorište. 

Zapravo je i ušao, ali mu se noga zabola u šiljak te je lopov tako visio sve dok nije došla Hitna pomoć, piše Telegraf.rs, a prenosi Večernji list BiH.  

Pokušaj da nešto ukrade pretvorio mu se u pravi pakao. Zamka u koju je upao držala ga je čvrsto na mjestu, a on je u bolovima mogao samo čekati da ga spase oni koje je želio pokrasti.  

"Oni su ga skinuli s ograde i zavili mu nogu. Nije mu uopće curila krv iz noge, jer je visio naopako i sva krv mu se slila u glavu", priča vlasnica kuće u Mostaru u koju je čovjek upao. 

U pitanju je, kaže, migrant marokanskog podrijetla, pa vjeruje kako nema ni dokumente. 

"Kada su ga skinuli s ograde odnijeli su ga u Hitnu pomoć i, kako smo čuli od jednog doktora, on je ležao u bolnici jednu večer i navodno su mu pronašli praznu tablu apaurina...", priča ona. 

Kako kaže, već su imali loša iskustva s lopovima, pa je tako kuća bila zaključana i migrant, sve i da je htio, ne bi mogao ući unutra. Inače, lopov se zakačio za ogradu u 23.40 sati, dok je obitelj još bila budna i gledala TV.