Vozač automobila Hyundai Coupe Milenko Pudar, rođen 1957. godine iz Banja Luke, smrtno je stradao u prometnoj nesreći koja se u ponedjeljak oko 12.30 sati dogodila na magistralnoj cesti M-17 između Mostara i Jablanice u blizini mosta Begića i Begovića.

Nesreća se dogodila kada je vozač osobnog vozila iz za sada nepoznatog razloga vozilom prešao u suprotnu stranu i udario direktno u autobus firme “Vildan tours” iz Sarajeva.

Nažalost, vozač je preminuo do dolaska ekipe Hitne pomoći i pripadnika Vatrogasne postrojbe Mostar koji su morali rezati lim automobila kako bi izvukli unesrećenog. U autobusu nitko nije ozlijeđen. Očevid na mjestu nesreće obavili su pripadnici policije Policijske postaje za sigurnost prometa i dežurni županijski tužitelj. Za vrijeme trajanja očevida, promet je na magistralnoj cesti M-17 bio potpuno obustavljen.



Županijski tužitelj je nakon završetka očevida izdao nalog da se obave potrebna vještačenja na mjestu nesreće, kao i vještačenje ispravnosti automobila u kojem je poginuo vozač. Iz tog je razloga Hyundai prevezen u krug Policijske uprave Mostar. Tijelo preminulog vozača prevezeno je u mrtvačnicu gdje će se obaviti obdukcija tijela kako bi se utvrdio točan uzrok smrti. Na pojedinim portalima u ponedjeljak se nakon vijesti o nesreći pojavila snimka nastanka iste.



Naime, osobe koje su se kretale u automobilu iza stradalog, snimali su njegovu vožnju i komentirali kako vozi i siječe linije na cesti. Uz podsmijeh kako krivuda govore da će završiti pod autobusom koji dolazi ususret i upravo se to i dogodilo. Nakon toga, umjesto da pomognu, počeli su se šaliti na račun osobe koja je nastradala u automobilu. Hvaleći se kako snimaju uživo nesreću, ne gase mobitel već nastavljaju sa snimanjem preminulog vozača u potpuno uništenom automobilu. Dokaz je to u kakvom necivilizacijskom društvu živimo, bezosjećajnom i bahatom.

Video užasa pogledajte OVDJE.