Ugledni španjolski dnevnik AS objavio je u petak navečer pravu transfer bombu - 'Real Madrid dogovorio je transfer napadača Eintrachta Luke Jovića težak čak 60 milijuna eura!'

Prema pisanju AS-a, 21-godišnji srpski reprezentativac bi ovoga ljeta trebao potpisati šestogodišnji ugovor s Kraljevskim klubom, a od spomenutih 60 milijuna 48 bi trebalo pripasti Eintrachtu, a 12 bi trebala dobiti Benfica. Tih 20 posto dogovoreno je prema prethodnom ugovoru njemačkog i portugalskog kluba, u kojem je Jović igrao prije dolaska u Frankfurt na posudbu i realiziranog transfera u Eintracht.

Španjolski dnevnik navodi kako Jović, inače dijete  Crvene Zvezde, stiže na Santiago Bernabeu kao zamjena za vremešnog Benzemu, uz dodatak kako bi upravo ovaj dvojac trebao zajedno odraditi još jednu sezonu u vrhu Realovog napada.

Jović je ove sezone zabio 26 golova i upisao sedam asistencija u 44 utakmice za trenutno četvrtu momčad Bundeslige, za koju igra i hrvatski reprezentativac Ante Rebić. Bio je jedan od ključnih igrača u prvenstvenom lovu na Europu, ali i u sjajnoj europskoj avanturi Eintrachta koji je upravo u četvrtak odigrao prvu utakmicu polufinala Europa lige protiv Chelseaja.

Junak Eintrachta i strijelac gola za domaće na toj utakmici bio je upravo Jović, dok Rebić nije nastupio zbog akumuliranih žutih kartona.

Dobro upućeni As tvrdi kako je Jović proteklih dana već stupio u kontakt s poznanicima u redovima Reala te se zanimao kakav je Madrid za život i u kojem bi se dijelu grada bilo najbolje skrasiti na duži period.